Websites

"De klantbeleving begint online. Niet alleen voeren we de branding door in de website of webshop, we besteden ook aandacht aan de beleving van de website, de content en de fotografie."

Professionele website

Mooi, functioneel en vindbaar

Meer dan alleen een visitekaartje

WORDRPESS WEBSITES

Aan de hand van Elementor bouwen we in WordPress een website in de huisstijl van jouw bedrijf. Wij adviseren over de structuur van de website. Deze zal alle technische functies bevatten en alle pagina’s worden opgemaakt en gevuld. Uiteraard zal de website optimaal functioneren op verschillende apparaten, bijvoorbeeld op mobiel en op desktop.

Het voordeel van Elementor is dat we niet de hele website moeten coderen. Je bent daardoor in de toekomst dus niet afhankelijk van een webbouwer voor eventuele aanpassingen. Elementor is een open CMS-systeem dat continu in ontwikkeling is en dus profiteer je altijd van de laatste technologie. Ook is Elementor handig in gebruik en kun je nadien zelf aanpassingen doorvoeren. 

WEBSHOP

Een website is altijd uit te breiden met een webshop via Woo-commerce. Wanneer je enkel kiest voor een webshop (zonder website) adviseren we Shopify.

Kim van The Marketing Factory ontwierp mijn website in 2020, alsook deed ze de rebranding van mijn zaak in 2021. Kim voelde meteen goed aan naar welke look & feel ik opzoek was en ontwierp een prachtige huisstijl. De rebranding was een schot in de roos, ik trek sindsdien veel meer mijn ideale klant aan. Bedankt hiervoor!

– Rani van Roey
5/5
HOE GAAN WE TE WERK?

Werkwijze

Advies + -

Vooraf bespreken we de gewenste uitstraling en overige aspecten van de website. We starten met een zoekwoordenonderzoek en werken de menustructuur en lay-out uit. Dit bespreken we in een adviesgesprek.

 

Content + -

Onze tekstschrijver gaat nu de teksten schrijven in jouw tone of voice. Ook zijn de teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je krijgt de ruimte om feedback te geven op de teksten, zodat ze 100% passen bij wat je wilt uitstralen. 

Fotografie + -
Voor de foto’s werken we alleen met professionele fotografen die hoge kwaliteit leveren. Je foto’s maken of breken je totale uitstraling, daarom is het belangrijk om erin te investeren.
Concept Website + -

Zodra wij de content en fotografie hebben ontvangen starten we met het eerste concept van de website. Dit zal vervolgens worden besproken in een feedbackronde.

Feedback & Oplevering + -

Na de feedbackronde ontwikkelen we de volledige website. Wanneer deze staat, vindt er opnieuw een feedbackronde plaats en heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen door te laten voeren. We voeren deze aanpassingen door en leveren de definitieve website op. Na oplevering van de definitieve website heb je nog 2 weken de tijd om aanpassingen door te laten voeren.

HOSTING & ONDERHOUD

Geen omkijken meer naar je website

The Marketing Factory verzorgt ook de hosting en het onderhoud van je website, zodat je er geen omkijken naar hebt. Je mag zelf aanpassingen aan de website doen of The Marketing Factory kan je hierin blijvend ondersteunen.

×