fbpx

Websites

"De klantbeleving begint online. Niet alleen voeren we de branding door in de website of webshop, we besteden ook aandacht aan de beleving van de website, de content en de fotografie."

Professionele website

Mooi, functioneel en vindbaar

Meer dan alleen een visitekaartje

We zeggen het wel vaker; een website zonder strategie is een hobby project. De websites die wij bouwen gaan verder dan een instagrammable design. We ontwikkelen websites die leiden tot meer aanvragen en verkeer. 

Nadat we de offerte getekend retour van je hebben ontvangen, plannen we een digitale website strategie sessie in. We zoomen tijdens de website strategie sessie in op je bedrijf, doelgroep en toekomstige websitebezoekerzodat we op basis van hun verlangen, jouw aanbod en doelstelling een ijzersterke website kunnen ontwikkelen.

Alle websites worden op maat gemaakt in het CMS systeem WordPress in combinatie met de visual builder van Elementor. Dit is een drag and drop systeem zodat je na oplevering van de website zonder enige technische kennis kan blijven werken aan jouw nieuwe website. 

Daarnaast ontvang je van ons een checklist met alle punten die je bij ons moet aanleveren en bepalen we samen de tijdlijn en deadlines voor onze samenwerking. 

Kim van The Marketing Factory ontwierp mijn website in 2020, alsook deed ze de rebranding van mijn zaak in 2021. Kim voelde meteen goed aan naar welke look & feel ik opzoek was en ontwierp een prachtige huisstijl. De rebranding was een schot in de roos, ik trek sindsdien veel meer mijn ideale klant aan. Bedankt hiervoor!

– Rani van Roey
5/5
HOE GAAN WE TE WERK?

Werkwijze

Advies + -
Nadat we de offerte getekend retour van je hebben ontvangen, plannen we een digitale website strategie sessie in. We zoomen tijdens de website strategie sessie in op je bedrijf, doelgroep en toekomstige websitebezoekerzodat we op basis van hun verlangen, jouw aanbod en doelstelling een ijzersterke website kunnen ontwikkelen. We starten met een zoekwoordenonderzoek en werken de menustructuur en lay-out uit..
Content + -

Onze tekstschrijver gaat nu de teksten schrijven in jouw tone of voice. Ook zijn de teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je krijgt de ruimte om feedback te geven op de teksten, zodat ze 100% passen bij wat je wilt uitstralen. 

Fotografie + -
Voor de foto’s werken we alleen met professionele fotografen die hoge kwaliteit leveren. Je foto’s maken of breken je totale uitstraling, daarom is het belangrijk om erin te investeren.
Concept website + -

Zodra wij de content en fotografie hebben ontvangen starten we met het eerste concept van de website. Dit zal vervolgens worden besproken in een feedbackronde.

Feedback & oplevering + -

Na de feedbackronde ontwikkelen we de volledige website. Wanneer deze staat, vindt er opnieuw een feedbackronde plaats en heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen door te laten voeren. We voeren deze aanpassingen door en leveren de definitieve website op. Na oplevering van de definitieve website heb je nog 2 weken de tijd om aanpassingen door te laten voeren. We proberen binnen drie maanden nadat we zijn gestart met de bouw, de website te lanceren.

HOSTING & ONDERHOUD

Geen omkijken meer naar je website

The Marketing Factory verzorgt ook de hosting en het onderhoud van je website, zodat je er geen omkijken naar hebt. Je mag zelf aanpassingen aan de website doen of The Marketing Factory kan je hierin blijvend ondersteunen.