fbpx

Branding

Waarom branding?

Je gelooft in je product of aanbod en je behoort tot de top van je markt of bent op weg daar te komen. Je ziet de potentie en je wilt met je bedrijf verder groeien in omzet, klanten en die marktpositie claimen die je voor ogen hebt. 

Je wilt niet alleen dat je bedrijf professioneler oogt en beter gevonden wordt, maar je wilt ook graag een premium positionering die past bij de klantbeleving en vol vertrouwen de markt veroveren. 

Je wilt van je bedrijf een krachtig merk maken met:

"Je gelooft in je product of aanbod en je behoort tot de top van je markt of bent op weg daar te komen. Je ziet de potentie en je wilt met je bedrijf verder groeien in omzet, klanten en die marktpositie claimen die je voor ogen hebt."

De vraag is alleen: hoe? 

Je wilt een bedrijf creëren dat betekenis heeft. 

Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. The Marketing Factory helpt ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar een volwaardig merk met een sterke marketing die langdurig meegaat en onderscheidend is. 

Wij duiken in je bedrijf en creëren een belevingsmerk waar niemand meer omheen kan. We kijken naar de kerncompetenties van je bedrijf, je positionering, je doelgroep en je producten en diensten. Van strategie en branding, van websites tot social media. Alles wordt tot in de puntjes doorgevoerd.

We doen dit met een team van experts in branding en marketing. Bij ons ben je geen standaard klant. Elk bedrijf is uniek, elke case is anders. Per case stellen we het beste team samen en garanderen we de beste resultaten. We verdiepen ons echt in jouw bedrijf en we halen naar boven wat jouw product of service uniek maakt. Door er op deze persoonlijke manier naar te kijken ontwikkelen we een sterke branding die jarenlang meegaat en meegroeit met jouw ambities

TMF - Monocle branding 6

“Van begin tot eind was mijn rebranding een absolute droom dankzij de professionele, klantvriendelijke en toegankelijke service van Kim. Haar toewijding en expertise resulteerden in een prachtig resultaat. En wanneer ik achteraf hulp nodig had, was haar service niet alleen snel, maar ook van topkwaliteit. Kim is zonder twijfel een absolute topper in haar vak!”

– Dian de Jong
5/5
Zhenzhu branding by The Marketiing Factory
HOE GAAN WE TE WERK?

Werkwijze

Een goede fundering voor je business is essentieel. We ontwikkelen jouw merkidentiteit en -strategie op basis van een sterk fundament. Dit vertalen we vervolgens naar een brandingconcept waarbij de uitstraling, het gevoel en de beleving samenkomen. Vervolgens gaan we het concept realiseren met bijvoorbeeld drukwerk, verpakkingen en geurbeleving. Zo wordt je branding tot in detail uitgevoerd. Want hoe beter alles is doorgevoerd, des te beter is de totaalbeleving van je droomklant en des te groter de kans dat de klant als vanzelf ambassadeur wordt van je bedrijf. En jij kan blijven doen waar je het beste in bent: je eigen klanten helpen en je bedrijf verder laten groeien.

Wat kun je verwachten? + -

•   1:1 strategie sessie
•   Uitgewerkt Branding concept
•   Logo's, beeldmerk, lettertypes & kleuren
•   Brandguide 
•   Drukwerk ontwerp + drukwerk service
•   Social media kit
•   1:1 calls over proces + planning