ALL IN ONE

Wil jij met je bedrijf groeien in klanten en omzet, zichtbaarder worden en impact maken?

Je gelooft in je product of aanbod en je behoort tot de top van je markt of bent op weg daar te komen. Je ziet de potentie en je wilt met je bedrijf verder groeien in omzet, klanten en die marktpositie claimen die je voor ogen hebt. Je wilt niet alleen dat je bedrijf professioneler oogt, maar je wilt ook graag een sterke marktpositie.

Je wilt van je bedrijf een merk maken met:
 • een sterk en onderscheidend marketingconcept
 • een duurzame uitstraling passend bij jouw visie, groei en klant
 • meer online en offline zichtbaarheid
 • de juiste klanten die jouw product of dienst waarderen
 • een klantbeleving die verrast en impact maakt
 • een sterke online marketing waar je geen omkijken naar hebt
 • een social media die jouw klanten aanspreekt 
HOE?

Je wilt een bedrijf creëren dat betekenis heeft. De vraag is alleen: hoe? 

Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. The Marketing Factory helpt ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar een volwaardig merk met een sterke marketing die langdurig meegaat en onderscheidend is. 

Wij duiken in je bedrijf en creëren een belevingsmerk waar niemand meer omheen kan. We kijken naar de kerncompetenties van je bedrijf, je positionering, je doelgroep en je producten en diensten. Van strategie en branding, van websites tot social media. Alles wordt tot in de puntjes doorgevoerd.

We doen dit met een team van experts in branding en marketing. Bij ons ben je geen standaard klant. Elk bedrijf is uniek, elke case is anders. Door er op deze persoonlijke manier naar te kijken, ontwikkelen we een sterke branding die jarenlang meegaat en meegroeit met jouw ambities.

Wij helpen jou om je bedrijf te laten groeien en streven naar:

 • een sterk marketing- en brandingconcept dat onderscheidend en tijdloos is;
 • een merkbeleving rondom je bedrijf waar niemand omheen kan;
 • online en offline als totaalplaatje;
 • meer omzet, naamsbekendheid en een sterke positionering;
 • een klantbeleving die klopt. Jouw ideale klant merkt de details in jouw klantbeleving op en waardeert ze en kan hierdoor een ware ambassadeur worden;
 • focus in je bedrijf, waardoor jij zorgeloos je marketingactiviteiten kan uitvoeren.

Denk je nu: ‘dit heb ik nodig’? Vind je het belangrijk dat de klantbeleving in lijn is met je uitstraling? Wil je een professionele branding die impact maakt en jouw droomklanten aantrekt? En wil je alles graag tot in detail doorvoeren zodat je te allen tijde on top of mind bent bij je doelgroep? Plan dan jouw gratis strategiegesprek.

INHOUD TRAJECT
Fase 1 / Strategie & Branding + -

Een goede fundering voor je business is essentieel. Wij ontwikkelen jouw merkidentiteit en -strategie op basis van een sterk fundament, een merkpaspoort. Dit vertalen we vervolgens naar een brandingconcept waarbij de uitstraling, het gevoel en de beleving samenkomen. Vervolgens gaan we het concept realiseren. Zo wordt je branding tot in detail uitgevoerd. Want hoe beter alles is doorgevoerd, des te beter is de totaalbeleving van je droomklant en des te groter de kans dat die klant als vanzelf een ambassadeur wordt van je bedrijf. En jij kan blijven doen waar je het beste in bent: je eigen klanten helpen en je bedrijf verder laten groeien.

“Onze klanten zijn net zo enthousiast over bijzonder drukwerk, mooie verpakkingen of sterke beelden. Ze begrijpen als geen ander dat online en offline één geheel moet vormen.”
Fase 2 / Website + -

Wil je graag gevonden worden door je ideale klant? En wil je dat je website niet afbreuk doet aan de expertise en kwaliteiten van je bedrijf? De klantbeleving begint online. Niet alleen voeren we de branding door in de website of webshop, we besteden ook aandacht aan de beleving van de website. Van de content tot de fotografie. Natuurlijk beschikt je website over alle handige technische functies. Wij geloven in een mooie balans tussen design en functionaliteit. We kunnen je ook ondersteunen in de technische optimalisatie, zoals SEO, SEA en een online marketingstrategie. Meer weten? Lees hier verder.

Fase 3 / Social media + -

Wanneer de positionering van je merk is ontwikkeld en daarmee het fundament van je bedrijf staat is het tijd voor concrete acties. Hoe zorg je dat jouw klant weet wie je bent en waarom je de beste bent? 

Je social media is vaak niet alleen het eerste contactmoment, maar ook de plek waar je een relatie met je klant opbouwt. Met een online- en social media-plan gaan we recht op je doel af!  Meer weten? Lees hier verder.

Fase 4 / Online marketing + -

Als het fundament staat als een huis, kan de strategie met de daarbij passende marketingmix worden uitgevoerd.

Hoe zet je die basis om in je dagelijkse online marketing? Van Google ads (SEO & SEA) en social media content tot e-mail marketing. Consistentie is essentieel voor de continuïteit in je marketing en social media. Zo bouw je aan je eigen merk! Meer weten? Lees hier verder.

Plan gratis je adviesgesprek

Denk je nu: ‘dit heb ik nodig’? Vind je het belangrijk dat de klantbeleving in lijn is met je uitstraling? Wil je een professionele branding die impact maakt en jouw droomklanten aantrekt? En wil je alles graag tot in detail doorvoeren zodat je te allen tijde on top of mind bent bij je doelgroep? Plan dan jouw gratis strategiegesprek.

Drag View