fbpx

"Met mijn bedrijf the marketing factory, zorg ik voor een sterke (online) positionering van jouw bedrijf met een unieke klantbeleving die voldoet aan de merkbelofte."

MISSIE

Over the marketing factory

Het is mijn persoonlijke missie om bedrijven te transformeren naar belevingsmerken met een sterke positionering zodat ze zichtbaarder worden, meer impact maken en groeien. Met mijn ondernemers- en hotellerie/hospitality-achtergrond geloof ik in de kracht van meerwaarde bieden. Van ervaringen en belevenissen. Het maakt je onderscheidend, uniek en herkenbaar. Met mijn bedrijf The Marketing Factory zorg ik met mijn team voor een sterke (online) positionering van jouw bedrijf met een unieke klantbeleving die voldoet aan de merkbelofte, zodat je verder kunt gaan groeien. Ook ondersteunen we je met je day-to-day marketing.

Achtergrond van Kim

Ondernemen zit in mijn DNA en het is mijn passie. Ik ben in een ondernemende horecafamilie opgegroeid en ik heb voor een paar TOP Limburgse ondernemers mogen werken, waaronder Hans van Wolde (bekend van Brut172**) en Rino Soeters (van award winning concept hotels, zoals Townhouse & Mariënhage Design hotel). Ze hebben één ding gemeen en dat is een innovatieve visie waar je ‘u’ tegen zegt! 

16Apr2024_1023

Sinds een aantal jaar werk ik samen met Kim en haar team, wat mij vanaf dag één goed bevalt. Ik werk graag met Kim samen om haar precisie, deskundigheid, oog en gevoel voor detail. Het feit dat ze mij snel snapt, handvatten biedt en ik vlot met haar kan schakelen, ervaar ik als heel prettig. Veel dank voor alle mooie dingen tot nu toe en de prettige samenwerking TMF!

– Marit van Boldrik
5/5
Kim Kortenray
WAAROM THE MARKETING FACTORY?

Wij doen het graag anders

Vanaf het begin van TMF bewandel ik mijn eigen pad en strategie. Met succes! Succesvol worden met een klein team van specialisten was jaren geleden ondenkbaar. Remote working? Vanaf Spanje heb ik jarenlang TMF gerund, terwijl ik met een team van specialisten op afstand werkte. Inmiddels weten we niet beter. 

Mijn klanten zijn dan ook ondernemers die het anders durven doen. Ze zijn ergens heel goed in of hebben een missie.

Werkwijze

We beginnen met een strategiegesprek en/of sessie. Allereerst gaan we binnen jouw bedrijf kijken wat er allemaal nodig is om de positionering van je merk of bedrijf te verbeteren zodat je groeit in sales, marktaandeel of bekendheid. Het is essentieel om alle facetten binnen je business te bekijken, omdat alles met elkaar samenhangt. Het een staat in verbinding met het ander en daarom ontwikkelen we totaalconcepten. Vervolgens maken we een plan met de bijbehorende investering, waarna we de gehele ontwikkeling voor je verzorgen en je begeleiden.

Dreamteam

Hoe we dit bereiken? Elk bedrijf is uniek, zo ook elk traject en daarom stel ik per case een dreamteam samen. Mijn team bestaat uit specialisten met veel ervaring (10 jaar+), waarmee ik al jaren samenwerk. Je staat in nauw contact met Kim & het team en bij iedereen ligt de volledige focus op het traject. Voor jou is het namelijk belangrijk dat er bevlogen en ervaren experts jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan brengen.

Ben jij er klaar voor om van je business een beleving of merk te maken? Stuur me gerust een WhatsAppje of een mail, dan plannen we een telefonisch gesprek en help ik je graag verder!

De specialisten

•  Kim Kortenray –  (Belevings)marketeer /  Webdesigner

•  Rachelle Klesman – Brand  designer

•  Simone Schulz – Online Marketeer & SEO/SEA Specialist

•  Rudy Ceulemans – Allround Online marketing adviseur

•  Judith Kloppenburg –  Communicatie

•  Monique Vernooij – Tekstschrijver

•  Alina Krasieva – Fotograaf

•  Gioya Delussu – Content creator / Video / Fotografie

•  Ivi Bruls – Content creator / Creative director