fbpx

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde verpakkingen?

Je branding gaat verder dan alleen een logo en een eenvoudige huisstijl. Je kunt je huisstijl namelijk ook doorvoeren in je verpakkingen.

Gepersonaliseerde verpakkingen maken de uitstraling niet alleen professioneler, maar ook persoonlijker én herkenbaarder. Verpakkingen waarbij je branding in doorgevoerd is, worden ook steeds toegankelijker en is mogelijk in kleinere oplages dan in het verleden. 

De mogelijkheden

Bij verpakkingen denk je zoal aan eigen giftboxen, selfcare- of hometreatment-boxen, vloeipapier, stickers, lint, tasjes, giftcard boxen, envelopboxen etc. Denk hierbij ook aan items voor je webshop, zoals verzenddozen, factuurmapjes, bedankjes etc. Je kunt het volledig op maat laten maken en folie’s als goud, zilver, roségoud is ook mogelijk (We zijn inmiddels specialist in goudfolie’s). Dit is afhankelijk van budget en aantallen.

Productdesign en -verpakkingen

Mocht je een eigen product willen ontwikkelen, dan kun je ook denken aan het drukken van je producten (glasbedrukking bijvoorbeeld) of het laten ontwikkelen van op maat gemaakte verpakkingen. 

In al deze elementen kunnen wij je helpen en begeleiden. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welk doeleinde iets heeft en daarna ook te kijken naar realistische budgetten. In principe kan alles en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *