fbpx

Strategie Sessie

"Wil je graag groeien met je bedrijf en heb je al van alles geprobeerd, maar je weet niet hoe? Dan is het goed om met een partner te sparren, zodat je de juiste strategische beslissing gaat nemen!"

Loop je vast in je uitstraling, marketing of social media? Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het niet om de juiste klanten aan te trekken óf over de streep te trekken? Je wilt graag groeien in klanten en omzet, maar je weet niet hoe? 

Élke ondernemer loopt vast in zijn of haar ondernemersreis. Na 10 jaar ondernemerschap heb ik dat geregeld gezien én zelf ervaren. Wat ik toen ook geleerd heb, is juist dán om hulp van buitenaf te vragen, die samen met jou de pijnpunten helder kan maken, zodat je betere strategische beslissingen kunt gaan maken en een stappenplan om je bedrijf naar “de next step” te brengen.

STRATEGISCHE MARKETING SESSIE

Zorgeloos ondernemen

Ik help jou als ondernemer graag, zodat je gaat groeien met je bedrijf en zorgeloos kan gaan ondernemen. Ik weet na 10 jaar ondernemerschap hoe fijn het is, wanneer je visie en strategie helder zijn, je precies weet waar je voor staat en waar je expertise ligt. Op deze manier weet je precies hoe je je onderneming in de markt moet gaan presenteren.

Het gevolg? Je marketing voelt dan stressvrij, je positionering past als een jasje en je boodschap is glashelder. Er is geen ruis meer, waardoor je kunt focussen op je bedrijf en je klanten.

11Sept2023_3942
RECENSIE GOOGLE

Ik heb Kim benaderd voor een rebranding van mijn bedrijf. Ze heeft mij uitgedaagd om verder te kijken, meegenomen en gestuurd naar de volwassenheid en positionering die nodig was. Snel, effectief, doeltreffend en creatief. Ze draait nergens om heen en is lekker to the point.

– Veronique Mucha
5/5
Kim - Social media Marketing Maastricht
HOE GAAN WE TE WERK?

Werkwijze Strategische Sessie

Allereerst ontvang je een strategisch werkboek, zodat ik inzicht krijg in de huidige situatie van je bedrijf, maar tegelijkertijd ook de gewenste situaties inclusief de ambities. Vervolgens ga ik jouw positionering in kaart brengen en je marketing analyseren.

We plannen een online meeting, waarbij we aan de slag gaan met jouw marketing! De pijnpunten komen naar boven en je krijgt een concreet plan.