fbpx

Creëer moeiteloos sterke content in minder tijd!

Ben je het zat om urenlang door je Instagram te scrollen, waarbij je prachtige posts van concurrenten ziet verschijnen, terwijl je zelf geen idee hebt wat je vandaag moet posten? En na het plaatsen ben je niet tevreden over de uitstraling omdat het niet bij je branding past, waardoor je het uiteindelijk niet plaatst? Het kost je te veel tijd, je vindt het niet leuk en je haalt er niet uit wat je graag zou willen. 

Social media hoeft niet veel tijd te kosten of frustrerend te zijn. Het kan er ook op een eenvoudige manier goed uitzien, wat er samen voor zorgt dat je waardevolle klanten gaat aantrekken. Hoe ik er al tien jaar lang in slaag om 90% van mijn klanten via Instagram en LinkedIn verkrijg:

  • Consistentie in de branding;
  • 4 tot 5 keer in de week posten die ik vooraf gepland heb;
  • Afwisselende zakelijke en persoonlijke stories;
  • Reageren op (alle) comments en dm’s;
  • Interacteren op posts van anderen;
  • Profiel ieder kwartaal optimaliseren.

Blijf hierin consistent. Je zal even moeten doorzetten, dan ga je de vruchten ervan plukken. 

 

RECENSIE TRAINING

Deze training steekt hierbij met kop en schouders boven uit.

Ik heb meerdere social media trainingen gevolgd. Deze training steekt hierbij met kop en schouders boven uit. De training sluit precies aan bij mijn wensen. In een maatschappij waarbij tijd heel erg kostbaar is heb ik geen tijd om uren een training te volgen. Deze training duurt niet te lang, geeft spot-on adviezen en is makkelijk te volgen. De tips die Kim geeft zijn duidelijk en goed in praktijk te brengen. Geen moeilijke taal of andere ingewikkelde formats o.i.d. Wil jij jou social media naar een hoger niveau brengen zonder hier heel veel tijd aan te besteden met duidelijke tips and tricks dan is deze training echt iets voor jou!

Fienouk
5/5
WAAROM DEZE TRAINING!

Je bent klaar met het weggooien van tijd en geld. Je wilt nu echt stappen gaan zetten met je socials.

Als ondernemer snap jij als geen ander: sterke content is de key naar succes. Pak je het goed aan, dan kan elk bericht, elke story en elke reel nieuwe klanten opleveren. Maar je loopt tegen verschillende dingen aan:

11Sept2023_3271
RECENSIE TRAINING

Waardevolle training. Mooie en handige templates. Bedankt hiervoor!

Marie van Healthy Balance
5/5
Meer dan alleen een training

Wat leer je?

Aan het einde van de training weet jij precies hoe jij jezelf gaat positioneren en profileren online en welke content je daarvoor kunt maken. Je maakt keuzes die zorgen voor focus en hebt een duidelijke stip op de horizon door concrete doelen.

Naast mijn online training ontvang je:

Hoe fijn zou het voelen als…

…je vol zelfvertrouwen schittert en elke post die je deelt met trots presenteert? Want je ideale klant stopt niet alleen met scrollen, maar zoekt ook actief contact met jou.

…je zeeën van tijd overhoudt die je aan andere zaken kan besteden, zoals je klanten!

…je eindelijk dé methode hebt ontdekt om snel, moeiteloos en doeltreffend content te maken voor de sociale media van je business? En plots verlopen de verkopen veel vlotter? Sterker nog: Je beleeft er zelfs plezier aan!

FAQ's

Voor dienstverlenende ondernemers die zich blijvend willen onderscheiden in hun markt. Ze bieden waarde, excelleren in een specifiek vakgebied en hun expertise/ervaring onderscheidt hen van de concurrentie. Service staat hoog in het vaandel en klantbeleving speelt een belangrijke rol binnen het bedrijf.

Voor beiden! Als je begint met je bedrijf en je wilt direct efficiënt aan de slag mt social media dan is dit jouw go-to training. En voor gevorderden is dit net zo waardevol, omdat ze vaak veel te veel tijd kwijt zijn met social media, niet consistent zijn en daarnaast zijn er nieuwigheden in de training verwerkt, zoals Chatgpt en trends uit de USA. Veel nieuwe informatie die je nergens anders vind!

Ja! Elk jaar zal deze een update krijgen en de Canva templates worden ook uitgebreid met nieuwe templates.

Ja, waar en wanneer jij maar wilt!