fbpx

Social media & online marketing uitbesteden

Social media beheer

Je business groeit en je merkt dat je niet voldoende tijd meer hebt om alles in eigen hand te houden. Je online zichtbaarheid laat te wensen over en is er gebrek aan continuïteit. Social media kost je nu te veel tijd. Je vindt het lastig om een sterke uitstraling te creëren en pakkende content te maken die je doelgroep aanspreekt. 

Je kunt er dan voor kiezen om je marketing en social media uit te besteden. Hoe fijn is het als je een eigen marketingteam tot je beschikking hebt? Zie het als een partner die je bedrijf goed kent en jou op dat vlak kan ondersteunen. Van het maken van de content tot het plannen en posten ervan. 

Naast social media kunnen we je ook helpen met je online marketing en campagnes, denk aan: SEO en SEA.

Wij blinken uit in onze aanpak en persoonlijke benadering. Heb je een idee, of wil je even sparren? Dan leg je dat bij ons neer. Wij brainstormen hierover en gaan ermee aan de slag. Vinden we het niet goed genoeg? Dan zeggen we dat ook eerlijk. Klanten vinden het fijn dat wij de focus voor je behouden. Als ondernemer kun je wel eens van links naar rechts gaan, omdat iets een trend is of je ziet anderen erop inspelen. Wij zijn dan kritisch en kijken of dit echt bijdraagt aan jouw marketing en branding.

“Door je marketingactiviteiten aan ons uit te besteden, beschik je over een eigen team compleet met creatieve marketeers, brand designers en content creators. Wat je van ons kunt verwachten? Geen standaard gedoe.”

SEO & SEA

Online marketing en Google vindbaarheid

Je website zoekmachinevriendelijk maken is een vak apart. Hier komen technische aspecten bij kijken, maar ook goede content en kwalitatieve linkprofielen zijn een must. Het is vaak een eenmalige investering waar je op de lange termijn veel profijt van hebt.

De resultaten van online marketing moet je inzichtelijk maken om strategische beslissingen te maken. Welk percentage van de bezoekers op jouw website doet daadwerkelijk een aankoop? Wat is de kwaliteit van het verkeer uit een campagne? Hoe scoort een belangrijke landingspagina?

Adverteren in Google zorgt direct voor relevante bezoekers op jouw website. Succesvol adverteren is al mogelijk vanaf een advertentiebudget van € 250,- per maand voor lokale bedrijven of niche-ondernemers.

Kim - Social media Marketing Maastricht

Kim en haar team zijn fantastisch! Ze luisteren naar mijn wensen en geven geweldige marketingadviezen. Het imago dat ze hebben opgebouwd is precies wat ik zocht. Ik ben erg blij met hun werk!

– Patricia Mulders
5/5
Social media marketingbureau maastricht
HOE GAAN WE TE WERK?

Werkwijze

Elk bedrijf heeft andere behoeften en uitdagingen. Wij kijken per klant wat er exact nodig is en maken een persoonlijk stappenplan. Social media is maatwerk! We verdiepen ons in de materie, in jouw klanten, werkwijze en bedrijf. We vinden het vanzelfsprekend om te weten welke trends er spelen en wat er gaat komen. Vervolgens kunnen we je op maandelijkse basis als creatieve partner en in het uitvoeren van je social media, blijvend ondersteunen. Wil jij ook jouw eigen creatieve team dat jou alles op het gebied van online marketing uit handen neemt?

 Denk aan:
• Social media content creatie en maandelijks beheer
• Advertenties en campagnes (SEA, social ads)
• Grafisch ontwerp
• Social media fotografie
• Social video shoots & Reels
• Nieuwsbrieven