fbpx

Merkpaspoort

Het fundament van je bedrijf

Je bent al een tijdje aan het ondernemen, het gaat goed, je hebt nu genoeg klanten, maar je benut nog niet het potentieel van je bedrijf. Je wilt graag een professionelere en duidelijke uitstraling, zodat je meer waardevolle klanten kan gaan aantrekken én je bedrijf als een huis staat voor de komende jaren. Je wilt meer continuïteit in je zichtbaarheid, een duidelijke boodschap, zodat je bedrijf gefaseerd kan groeien.

Om je merk en bedrijf goed te positioneren in de markt en ervoor te zorgen dat je gaat groeien, is een goed onderbouwde marketingstrategie onmisbaar. Een doordacht merkpaspoort zorgt ervoor dat potentiële klanten jou weten te vinden en het geeft je houvast voor elke fase van je onderneming.
Het merkpaspoort, die we ontwikkelen gebruiken we als basis voor de branding van je merk, de website en de inzet van social media en (online) marketing.

"Om je merk en bedrijf goed te positioneren in de markt en ervoor te zorgen dat je gaat groeien, is een goed onderbouwde marketingstrategie onmisbaar."

HET FUNDAMENT

Waarom een merkpaspoort?

Goede communicatie speelt een grote rol in het succes van je bedrijf. Een goed én gedeeld begrip van de communicatiedoelstellingen is essentieel om impactvol en duurzaam te communiceren. Wanneer je impact wil gaan maken en duurzaam wil gaan zijn in de manier waarop je jouw merk in de markt wil positioneren, zullen we een goed fundament moeten neerzetten. Een helder merkpaspoort!

Met dit merkpaspoort bieden we een kader voor iedereen die betrokken is bij de communicatie van je bedrijf. Een handvat om vanuit één brand identity een verhaal te communiceren. Het merkpaspoort laat zien waar jouw bedrijf voor staat en wat je wil uitstralen naar buiten, zowel in tekst als in beeld.

11Sept2023_3264
RECENSIE LINKEDIN

Ik heb Kim benaderd voor de opstart van mijn bedrijf. Ze hielp me bij het leggen van een stevige fundering aan de hand van een merkpaspoort en social media strategie. Ze wist mijn verhaal precies zoals ik in m’n hoofd had om te zetten naar beeld en tekst. Mijn verhaal kwam perfect tot z’n recht! Daarnaast enorm veel tips en een duidelijke strategie waarmee ik aan de slag kan voor m’n bedrijf! Het was zeer leerzaam en ik heb er enorm veel aan!

– Denise Hendriks
5/5
monocle-TMF
HOE GAAN WE TE WERK?

Werkwijze

We plannen een live meeting met onze communicatiespecialist, de online marketeer en de branding expert. Deze sessie duurt ongeveer 2,5 uur, waarin we de diepte in gaan om alle informatie naar boven te halen. Vervolgens gaan wij drieën sparren, onderzoek doen en aan de slag voor jouw bedrijf. We werken alles uit tot een inhoudelijk plan en zullen het resultaat vervolgens presenteren. Tijdens een deze live sessie zetten we de puntjes op de ‘i’. Daarna is het mogelijk om het merkpaspoort door onze experts te laten realiseren.

Wat kun je verwachten?
  • Merkwaarden en competenties
  • Merkverhaal
  • Je branding (logo & huisstijl)
  • Communicatie strategie
  • Communicatie boodschap
  • Communicatie vormen (tone of voice)
  • Buyer Persona
  • Customer Journey